Al-kisah....

April 09, 2002

Assalamualaikum wbt.

Hmmmm.. first time aku nak menulis jurnal. Dah lama aku nak buat benornyer, tapi banyak sangat masalah.. masalah yg aku carik, masalah yg datang tetiba. Kengkadang tuh datang sekaligus.. penin pala aku! Tapi, tak bulih la bagi masalah tu control kita kan, patutnya kita la yang kena control masalah tuh..

Okay.. maybe hangpa tertanya, kenapa aku mix bahasa. Tak elok lah jadinya.. hehehhe! Memang pun tak elok.. depends la, kalau aku rajin..[break] aku "tulis" la dalam English.. bukan apa, bila kita nak katakan sesuatu, maksud aku, benda yang datang dari hati (ahaks! jiwang plaks), seeloknya kita katakan dalam bahasa yg mudah, senang nak paham.

Aku dah bagi tau kat intro, camana aku dapat idea nak buat jurnal nih. Tu laaa.. hajat di hati memang dah lama, tapi aku nih gelojoh sikit.. heh! Kejap nak camnih, kejap nak macam tuh.. sudahnya takde menda.. hehehe! Baru padan ngan muka.. satu lagi bad habit aku, suka bertangguh! Bila dah semangat tuh, aku pulun sakan2, tapi sekali dah stop.. arghhh!! Malasnya nak start balik..

Tapi Insya-Allah, yang nih nampak gaya cam dapat bertahan lama.. hehe! Aku malas dah nak adjust.. tetambah, aku dah register 4 akaun kat tripod nih.. hahahahah!!! Punya la tamak.. heh! Sesapa yang tak dapat register tuh, bulih la mintak kat aku satu.. tapi kena la belanja makan setahun.. keh keh keh!

Opp! Lupa nak bagitau, site nih aku develop guna PHP. Ada guna database jugak, guna MYSQL. Jom reramai belajar PHP.. heheh! Aku pun dalam proses nak develop satu site pasal PHP in BM! Insya-allah..

Alamak! Dah pukul 6.30 pm.. nak kena balik laaa.. heh!

You Might Also Like

1 comments

Press

press