TGONTG 4 : Terlepas peluang

November 15, 2007

Ada satu temuduga. Atas recommendation seorang sahabat. Jauh juga tempatnya. Di Bukit Jalil nun. Takpe lah. Kala hati dah tak suka, dicampak ke Cyberjaya pun masih boleh di consider.

Tapi silap. Perancangan serba tak menjadi. Nawaitunya, mahu acting meeting di luar. Tidak mahu memohon cuti. Apa lagi yang nak dipohon, cuti tahunan dah habis dah pun. Jadi nawaitu yang tak barakah tuh, bermaksud nak ponteng la. Eheh! Tuhan tak redha. Elok saja mahu berkira-kira nak bergerak keluar dari opis, sudah dapat arahan untuk bermesyuarat. Arghhhhh!!

Terlepas satu peluang. Sudah dikirimkan email untuk penundaan. Sampai sekarang masih belum ada apa-apa respon. Padan muka aku!

Takpe lah. Sudah ada tawaran yang lain. Tinggal mahu atau tidak.

You Might Also Like

1 comments

  1. fuu~~ banyaknye tawaran.. hehehe.. gudluck!!!

    ReplyDelete

Press

press