Apa cerita?

July 20, 2008

Lama rasanya tak buat posting bergambar. Sejak dua menjak nih, memang rajin sangat bergambar. Almaklum laa... :)

Tiap-tiap minggu kami ke taman. Nak gantikan aktiviti ke shopping complex. Haris ngan Hanim dah fluent sangat dengan "JJ" aka Jaya Jusco. Asal nak keluar rumah jek, sebut ke JJ. Ye lah, kat sana dapat main game. Pastu makan pizza.

Cost semua tuh. Eheh! Minyak dah naik nih, kena la ubah gaya hidup. :)

So, instead ke JJ, kami ke taman. Selalunya ke taman titiwangsa, tapi la nih tengah berjinak-jinak ke taman metropolitan, kat MRR2 on the way ke Kepong. Tempat ni kira cam glamer lah untuk main layang-layang. So, kami pun beli la jugak layang-layang.

End up, mak bapak bebudak yang main. Ahahahah!

Below are some pictures taken at the park, as well as at home.















Hmmm... bestnya kalau tiap2 hari leh ambik gambar. Kui!

You Might Also Like

0 comments

Press

press