Penangan Prison Break

February 24, 2009

"Ha! Elok lah tu! Sudah2 lah tengok benda tu. Toksah dah la nak download2 lagi. Macam dah takde life. Tido sampai pukul 2-4 pagi!"

Itu lah feedback yang aku dapat dari isteri terchenta. Auto-feedback. Elok je aku announce aku dah habis tengok series Prison Break, terus dapat bedilan-bedilan manja dari Syah. Kui!

Mau dia tak angin. Lebih kurang 2 minggu aku melekat depan laptop siang malam. Lepas habis je aku tgk series Heroes, aku sambung pulak dengan Prison Break. Dari Season 1 sampai 4! Har har har!

Sorry lah yang. Series tu mmg best! Mana tau your hubby ni boleh dapat inspirasi dari Michael Scofield, jadi brilliant, baik hati serta berwawasan. Kui!

Michael Scofield, lu memang mantap!

You Might Also Like

0 comments

Press

press