Selamat Hari Jadi, Muhammad Haris!

March 10, 2009

Its Haris's birthday today! Selang 9 hari jek dari birthday Hanim. Eheheh! "Budget" baik punya, senang nak celebrate sekali jek. Jimat kos! Ahahahaha!

Haris dah 6 tahun dah hari nih. 6 tahun! Gulp! Tambah setahun lagi, Haris dah sekolah darjah 1. Huuuuu... Maknanya start tahun depan, aku ngan Syah akan join geng2 parents yang lain yang terikat dengan jadual sekolah. Cuti nak balik kampung tak boleh dah main rembat anytime. Kena tunggu cuti sekolah.

Wahhh! Kalau camni, tahun ni gak kena plan cuti2 malaya.

Err.. anyway, untuk Muhammad Haris, semoga Allah permudah kan urusan anakanda di dunia dan akhirat. Semoga menjadi hambanNya yang taat, anak yang soleh, pelajar yang cemerlang.


You Might Also Like

0 comments

Press

press