Penulis Cerpen Indie

April 04, 2011

Ahmad Rizal: pstt
Sharulnizam: gulp
Ahmad Rizal: err
Sharulnizam:
Ahmad Rizal: nak join projek indie kami ?
Ahmad Rizal: setakat ini salman , sen dan gua
Ahmad Rizal: cerpen mingguan
Sharulnizam: muahahahahahhah
Sharulnizam: jap
Sharulnizam: nak lap air mata
Ahmad Rizal: heheh
Sharulnizam: eheheheh
Sharulnizam: apa nak buat camana tuh?
Ahmad Rizal: heehe
Ahmad Rizal: biasa2 je
Ahmad Rizal: ada satu tema
Ahmad Rizal: then kita tulis la kat blog
Ahmad Rizal: kutuk2 member
Sharulnizam: waahhhh
Sharulnizam: itu bidang major saya tuh
Ahmad Rizal: contoh
Ahmad Rizal: rujuk blog saya
Ahmad Rizal: e cehh
Ahmad Rizal: dah ada satu tema minggu lepas
Sharulnizam: yg 3030 tuh
Ahmad Rizal: ye saya
Sharulnizam: ohhh....
Sharulnizam: saya rasa tersisih
Ahmad Rizal: mengada2
Ahmad Rizal: karate tengkok kang
Sharulnizam: ahahahahah
Sharulnizam: kekerapan? seminggu sekali?
Ahmad Rizal: ermmm
Ahmad Rizal: tengok la camne
Ahmad Rizal: heheh
Ahmad Rizal: tak de la serius snagat
Ahmad Rizal: agak2 ada mode , buat
Ahmad Rizal: silap2 setahun sekali
Sharulnizam: ahahahahhaha
Sharulnizam: ok
Sharulnizam: gua ok je...
Ahmad Rizal: oke2
Ahmad Rizal: nnt wa email
Ahmad Rizal: hehehe
Sharulnizam: wokes...


Kisahnya sekarang, gua telah dijemput untuk menjadi penulis cerita indie. Gua tak tau apa yang dimaksudkan indie, tapi bila dah diajak tu gua tetiba rasa rupanya gua nih penulis mainstream. Muahahahaha!

Tugasan dah diberi. Tarikh penghantaran Selasa, 5/4/2011. Tapi gua memang semangat. Hari Khamis minggu lepas lagi gua dah siapkan. Panjang berjela. Boleh buat novel. Silap-silap gua boleh tersingkir. Ahahahaah!

Tunggu. Ada berapa jam je lagi untuk kemunculan cerita indie gua yang pertama.

You Might Also Like

2 comments

Press

press