Privasi di Facebook

September 28, 2011

‎"Kau buat apa tu dik?"


"Ohh.. bang tapa. takde.. ni ha nak setkan privacy kat facebook nih"


"Set privacy? Nak buat apa?"


"Ye la bang.. takde la nanti orang lain yang saya tak kenal nampak apa yang saya buat"


"Oooohhh.. kau ada nak buat jahat ke yang kau nak hide tu? ke nak ngumpat orang?"


"Ehh.. takde lah camtu. ada la perkara-perkara yang saya tak nak kongsi."


"Dah kalau taknak kongsi, buat apa upload kat facebook? aduu.. pening kepala aku ngan kau nih."


 Bang Long Tapa berlalu pergi.

Kalau tak mau kongsi, tak perlu upload.
Kalau tak mau orang lain tau, tak perlu share.
Kalau mahukan privasi, toksah main Facebook!

You Might Also Like

0 comments

Press

press