Make-up 2012

January 09, 2012

Hari ni dah masuk hari yang ke-9 pun. Dah ada pun event yang besar terjadi kat tanah ayer tumpah darah ku. Tapi aku masih belum wishkan lagi Selamat Tahun Baru.

Tapi, tak perlu pun nak wish kan sebenarnya. Bukan budaya Islam, bukan budaya Melayu.

Cumanya dah dah sebati dalam budaya masyarakat, tahun baru Masehi ni dikira sebagai permulaan kitaran tahunan manusia.

Dan blog ni terkena sedikit tempias.

Kasi make-up tukar kaler biru. Kasi enable fungsi "like" untuk facebook dan google+.

Itu je lah yang baru. :)

Rujukan;
http://www.bloggerplugins.org/2011/09/facebook-comments-for-blogger.html
http://www.bloggerplugins.org/2011/06/add-google-plus-one-button-on-blogger.html

You Might Also Like

0 comments

Press

press